Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Kütahya'da bir iş adamı olan Ali Kılınç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesini kutlamak için adak hayvanı kesti. Adak kesim törenine AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Tulu Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kılınç, AK Parti teşkilat mensupları, Tulü Porselen Fabrikası çalışanları katıldı. Adak hayvanı dualar eşliğinde kesildi.

İş adamı Ali Kılınç, yaptığı konuşmada, "Bugün burada oluş amacımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan için seçimlerden önce niyetine girmiş olduğumuz adak kesmek için toplandık. Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin. Sağlık versin. Bu sevda burada bitmez diyorum" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir ise, "Sebebi samimi niyetle başlayan, samimiyetle devam eden bir seçim çalışmasından sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı bulunduğu ve hak ettiği koltuğa tekrar oturtmak oldu. Bunun yanında mecliste çoğunluğu elde etmiş bir grubumuz var ki, Türkiye Yüzyıl'ının başlangıcıyla ilgili ilk grup, önümüzdeki dönemle ilgili Türkiye Yüzyıl'ının yanında Kütahya'nın da Yüzyılını da başlayabilmesi için bizlerde üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz" diye konuştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı da Ali Kılınç'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgisine tanık olduğunu belirterek, "Ali Kılınç abimizin Cumhurbaşkanımıza karşı olan o sevdasına ben birebir şahidim. Bugün burada bu gerçekleştirmiş olduğu adak merasimi ve bu hassas düşüncesinden dolayı ben kendisine özellikle çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer de, "Tüm Türkiye Kütahya'mızda da olduğu gibi çetin bir seçim sürecine girdik. Kenetlenmiş bir şekilde tek gaye Kütahya ortak menfaatleri ve Kütahya'nın her ne sorunu varsa, her neye ihtiyacı varsa bunların takibi noktasında bir araya geleceğimizi söylemiştik ve bir araya da geldik. Bundan sonra bize düşen sadece ve sadece Kütahya'mızın ortak menfaatleri doğrultusunda toplanarak hareket etmektir" şeklinde konuştu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ise, "Önemli bir seçimi geride bıraktık. Kütahya 29 Ağustos'ta Cumhurbaşkanımızın ziyaretinde göstermiş olduğu heyecanı o günkü coşkuyu 14 Mayıs'ta ve 28 Mayıs'ta tekrarlamaktan geri durmadı. Kütahya'da ki pek çok beklentinin aksine AK Parti'nin Kütahya'da halen umudun, geleceğin, güvenin, emanet edilecek tek adres olduğunun halk tarafından herkese ve hatta tüm Türkiye'ye gösterildiğini düşünüyorum" dedi.