Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da sabaha karşı meydana gelen bir trafik kazasında, canlı hayvan yüklü tırın devrilmesi sonucu büyükbaş hayvanlar çevreye saçıldı. Bu hayvanlardan birine çarpan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve oğlu da yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi.

Kazanın meydana geldiği yer Afyonkarahisar-İzmir kara yolu Sinanpaşa ilçesi Karacaören Köyü yakınlarındaydı. Tırın sürücüsünün adı henüz bilinmezken, aracın 40 ABN 026 plakasına sahip olduğu öğrenildi. Tırın kontrolden çıkarak yan yatması sonucu, büyükbaş hayvanlar sağa sola dağıldı. Alev alan tırda bulunan sürücü kendi imkanlarıyla çıkarken, milletvekili ve oğlunu taşıyan otomobil ise bir hayvana çarparak şarampole yuvarlandı.

Yaralıların sağlık durumu iyi olmakla birlikte, kaza sonrasında Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri inceleme başlattı. Kazanın meydana geldiği yol ise yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapandı.