Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'de, 9-11 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan Ralli Şampiyonası öncesi, ralli simülasyon alanı açıldı. Espark AVM'nin zemin katındaki simülatöre rağbet gösterenler, tur atmaya başladı. İki adet kurulan simülatör, özellikle gençleri cezp etti. Sürüş deneyimine dalan ziyaretçiler, gerçek zamanlı olarak araç kullanma heyecanı yaşadılar. Etkinlik, 11 Haziran Pazar gününe kadar tüm yarışseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

Ralli Şampiyonası'nda görevli olan şef editör Kemal Şengül, simülasyon ile Eskişehir'deki ralliyi vatandaşların ilgisini çektiklerini belirterek, özellikle gençlerin etkinliğe ilgi gösterdiklerini söyledi. Gençler özellikle, yarışa katılmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

Simülasyon alanına rağbet gösteren ziyaretçiler, gerçek araç sürme hissine yakın bir deneyimle karşılaştıklarını söylediler. İlgi çekici ve heyecanlı olan etkinlik, daha da artırılması gerektiğini belirten konuklar, Eskişehir Ralli Kulübü'nün organizasyonlarını takdir ediyorlar.

Yarışa daha da ilgi uyandırmak amacıyla, simülasyon etkinliği, ralli tutkunları tarafından, Eskişehir'de ağırlıklı olarak ilgi görüyor. Gençler, çocuklar, araba sporlarına ilgi duyan kişilerin ilgiyle izleyeceği, en iyi ralli pilotlarının yarışacağı Eskişehir Ralli Şampiyonası için sabırsızlıkla bekliyorlar.