Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediyesi, Bien Seramik Bilgi Evi'nde çocuklar için eğitim programları düzenleyerek onların hem öğrenmelerine hem de eğlenmelerine yardımcı oluyor. Matematik Müzesi'ndeki faaliyetlerin yanı sıra, atölye çalışmaları, kurslar, eğitim programları ve diğer aktivitelerle çocuklar hem keyifli hem de verimli vakit geçiriyorlar. Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı da bu eğitim faaliyetlerini yakından takip ediyor. Eğitim programları kapsamında, çocuklara çevre bilinci ile ilgili etkinlikler düzenleniyor.
Bilecik Belediyesi'nin uzman eğitmenleri tarafından yönlendirilen çocuklar, çevrenin korunması, doğaya saygı ve kirliliğin önlenmesi amacıyla bir etkinlikte bir araya geldiler. İstasyon tekniğini kullanarak gerçekleştirilen bu eğlenceli etkinlikte, 'Dünyamızı korumak için neler yapmalıyız?' sorusu ele alındı ve çocuklara mutlu dünya ve mutsuz dünyaya dair mesajların yer aldığı afiş tasarımı yapma fırsatı verildi.