Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da Belediye tarafından desteklenen Marifetli Hanımlar Pazarı, kadınlar tarafından üretilmiş el işi ve gıda ürünlerinin satışını yapmak için beşinci kez açıldı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in ev sahipliğinde düzenlenen açılış programına, sayıları çok fazla olan vatandaşlar katıldı. Marifetli Hanımlar Pazarı'na gösterilen ilgiden dolayı Başkanımız Mehmet Zeybek'e teşekkür edildi. Programda ayrıca, Kent Konseyi Başkanı Şemseddin Yasan, pazarın kadınlarımıza katkısını vurgulayarak, Afyonkarahisarlıları Pazar'a beklediğini söyledi.

Başkanımız Mehmet Zeybek, hanım kardeşlerimizin üretiminde her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Belediye olarak sadece Zafer Meydanı'nda değil, şehrin birçok noktasında kadınlar tarafından üretilen ürünlerin sergilenmesi için kolaylık sağlandığı belirtildi. Yapılan çalışmalar şehrin değerlerinin ön plana çıkarılmasını amaçlamaktaydı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, programda Gastronomi Sokağı projesine de değindirdi. Gastronomi Sokağı inşaatının hızla devam ettiği ve Ağustos ayı gibi hizmete açılması planlandığı belirtildi. Başkanımız Mehmet Zeybek, hanımların kendi yaptıkları el işlerini satarak ev ekonomilerine katkı sağlayabileceğini belirterek, Marifetli Hanımlar Pazarının bereketli geçmesini ve kadınların bol kazançlar elde etmesini diledi.