Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Isparta Belediyesi, 'Fidanlar Bizden Meyveler Sizden' kampanyası kapsamında toplamda 72 bin adet meyve fidanı dağıttı. Bu kez 10 bin aşılı armut fidanı ücretsiz olarak vatandaşlara dağıtıldı. Isparta, Türkiye'nin meyve bahçesi olarak biliniyor ve belediye yeni meyve fidanlarını toprağa dikerek üretimini arttırmayı hedefliyor.

Dağıtılan meyve fidanları arasında armut, ayva, badem, elma, şeftali, kiraz gibi 62 bin adet de var. Belediye, üreticiler tarafından bağışlanan ve soğuk hava deposunda saklanan 10 bin adet aşılı armut fidanını dağıtarak toprağa buluşturdu.

Vatandaşlar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti ve fidanların kaliteli olduğuna dikkat çekti. "Peygamber Efendimiz 'kıyametin kopacağını bilseniz bile elinizdeki fidanı dikin' demiş. Ben de onun için çok seviyorum" diyen vatandaşlar, bu kampanyanın çok faydalı olduğunu ve belediyenin önemli işler yaptığını vurguladılar.

Isparta Belediyesi, vatandaşların doğayı ve üretimi daha çok sevmesi için ücretsiz meyve fidanı dağıtımı yapmaya devam edecek.