Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'ın Çiğiltepe Spor Salonu, Okul Sporları kapsamında düzenlenen Voleybol Genç Erkekler ve Kızlar müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmalar sonrasında, dereceye giren takımlar Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Müsabakalar sırasındaysa genç voleybolcular, performanslarıyla göz doldurdu. Hem erkekler hem de kızlar kategorisinde mücadele eden takımlar, büyük bir özveriyle ter döktü ve gösterdikleri performansla izleyicilerden büyük takdir topladı.

Voleybol Genç Erkekler kategorisinde, final maçında rakiplerini mağlup eden TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi takımı birinci oldu. İkinci sırada Rahmiye Sare Palalı Lisesi takımı yer aldı. İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu'nun elinden ödüllerini alan takımlar, başarılarıyla gurur duyduklarını gözlerinden okudular.

Kızlar kategorisinde ise, kıyasıya bir rekabetin yaşandığı final maçını kazanan takım Osmangazi Anadolu Lisesi oldu. İkincilik derecesine Kız İmam Hatip Lisesi sahip olurken, üçüncülük TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi takımının ve dördüncülük Susuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımının oldu. Dereceye giren takımlar, ödüllerini büyük bir mutlulukla aldılar.

Ödül töreni sırasında konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, genç sporcuların gösterdiği performanstan büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Okul sporlarının, gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağladığını vurgulayan Kasapoğlu, sporun önemine dikkat çekti ve genç sporcuları gelecek müsabakalarda daha başarılı olmaya teşvik etti.