Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bir apartman dairesinde yaşanan olay korkutucu bir şekilde sonuçlandı. 18 aylık bir çocuk evin camından düşerek yaralandı. Olay, Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi Savtekin Caddesi üzerindeki bir apartmanda meydana geldi. Yaklaşık 4 metre yükseklikteki bulunan evin açık olan penceresinden dengesini kaybeden çocuk, apartman giriş kapısının önüne düştü. Esnafın durumu fark etmesi üzerine sağlık ekipleri çağrıldı ve çocuk ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan kontroller sonucunda çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Çevrede esnaflık yapan Ahmet Boyalıtaş, abisiyle birlikte evin cam kenarında duran çocuğa yere düşmemeleri konusunda uyarılarda bulunduklarını ifade etti. Çocuğun yere düşmesiyle birlikte sağlık ekiplerine haber verdiklerini de belirten Boyalıtaş, "Brandayı indirmek için dışarı çıktığımda çocuk yere düşmüştü. Çocuğu komşunun kucağında gördük. Evin camından aşağıya düşmüş. 18 aylıkmış çocuk. Hemen ambulansı çağırdık." şeklinde konuştu.

Yaşanan gürültüye çıkan diğer bir esnaf Ali Emrullahoğlu ise, ambulansın gelmesini bekleyerek herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını söyledi. Kendilerinin de heyecanlandığını ancak soğukkanlılıklarını koruduğunu belirten Emrullahoğlu, "İkinci kattan açık bir pencereden düşmüş. Sağlık ekipleri geldi, çocuğu götürdü. Umarız sağlık durumu iyidir. Masum küçük bir çocuk olunca çok fazla heyecan duyduk. Ama soğukkanlılığımızı korumaya çalıştık." diyerek, tüm Eskişehir halkından çocuk için dua etmelerini istedi.

Küçük çocuğun ailesi ise henüz olay hakkında bir açıklama yapmadı. Ancak çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisine devam edildiği bilgisi paylaşıldı. Herkesin umudu, küçük çocuğun kısa zamanda sağlığına kavuşması ve normale dönmesi yönünde.