Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, göreve geldiği günden bu yana gönül belediyeciliği anlayışıyla sıkılmadık el, ayak basmadık mahalle bırakmıyor. Son olarak ziyaret ettiği mahalle Dervişpaşa Mahallesi idi. Zeybek Başkan, mahalle muhtarı Vedat Boztay ve mahalle sakinleriyle buluştu. Ayrıca AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Meclisi Üyesi Hulusi Ceylan, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Yardımcısı Barış Dal ve birim müdürleri de ziyarete katıldı. Başkan, mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerini dinledi ve ilgili birim amirlerine iletmek üzere not aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Dervişpaşa Mahallesi ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, seçimden bu yana her ay mahalle muhtarlarıyla toplantılar gerçekleştirdiklerini belirtti. Sorunları ve talepleri istişare ettiklerini söyleyen Zeybek, her Cuma da bir mahalleyi ziyaret edip vatandaşların istek ve taleplerini dinlediklerini ifade etti. Dervişpaşa Mahallesi Muhtarı Vedat Boztay ise Başkan Zeybek'e ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkürlerini iletti. Mahallenin eksikleri ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Barış Dal ve birim müdürleri de yer aldı. Mahalle sakinlerinin talep ve şikâyetlerini dinleyen ekip, yapılması gerekenleri not alarak ilgili birimlere iletecek. Başkan Zeybek, gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarına devam ediyor.