Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Bugün Afyonkarahisar ve çevresinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. Kuzey ve doğu kesimlerde özellikle öğle saatlerinden sonra yerel olarak aralıklı sağanak yağış bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve yüksek kesimlerde sis ve pus hadisesi yer yer gözlenebilir. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, bazen orta kuvvette esecek.



Afyonkarahisar merkezde bugün en yüksek sıcaklık 24 derece ve öğleden sonra aralıklı yerel sağanak yağmur bekleniyor. Başmakçı'da hava parçalı ve çok bulutlu, en yüksek sıcaklık ise 25 derece olarak tahmin ediliyor. Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Emirdağ, İscehisar, İhsaniye ve Sultandağı ilçelerinde ise en yüksek sıcaklık 24 ila 25 derece arasında değişecek, öğle saatlerinden sonra aralıklı ve yerel olarak sağanak yağmur bekleniyor.



Dazkırı, Dinar, Evciler, Hocalar, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa ve Şuhut ilçelerinde hava durumu parçalı ve çok bulutlu olacak. Sıcaklıklar 23 ila 26 derece arasında değişecek.



Bugün sıcaklıklar genel olarak 1 ila 3 derece artacak. Hava durumunu göz önünde bulundurarak planlarınızı yapmanızı öneriyoruz.