Gözden kaçırmayın

Toplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi YapıldıToplantıda Sağlık Hizmetlerinin Değerlendirmesi Yapıldı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda mezun olan öğrenciler, coşkulu bir törenle mezuniyetlerini kutladı.



Mezuniyet programına KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkan Vekili Hüseyin Tüysüz, KSBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Özcura, Genel Sekreter Kutlu Önal, KSBÜ Gediz SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sinan Darcan, Dumlupınar Üniversitesi Gediz MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kavasoğlu, diğer protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler, aileler ve davetliler katıldı.



Rektör Prof. Dr. Tekin, mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek ailelere seslendi ve öğrencileri emanet olarak gördüklerini, donanımlı bir şekilde yetiştirerek mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Rektör Tekin, "KSBÜ ailesi olarak her zaman sizin yanınızdayız. Bugünü yaşattığınız için sizlere teşekkür ederim." diyerek mutluluklarını ifade etti.



Protokol konuşmalarının ardından mezuniyet kütüğüne isimliklerin çakılması ve başarı ödüllerinin verilmesi ile devam eden mezuniyet programı, meslek andının okunması ve kep atma ile sona erdi.