Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'deki bir motosiklet derneği, sosyal sorumluluk kapsamında bir ilkokul ve ortaokula kitap desteği sağladı. 222 Eskişehir Motosiklet Derneği, Gündüzler Mahallesi'ndeki ilkokul ve ortaokula, toplamda bin 222 adet kitap bağışında bulundu. Dernek yöneticileri, bu etkinliği gelenek haline getirmeyi planlıyor ve köy okullarındaki kütüphanelere de kitap bağışına devam edeceklerini söylüyorlar. Üyeler, herhangi bir hava koşuluna aldırmadan, köy okullarındaki öğrencilerin kitaplarına ulaşabilmesi için yollara düştü ve bin 222 kitabı topladı. Kitaplar, öğrencilerin okullarındaki kütüphanelere teslim edildikten sonra, dernek üyeleri, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte İstiklal Marşı okuyarak, Türk Bayrağı'nı açtı.

Başkan Gürkan Güler, kitap bağışının önemine dikkat çekerek, dernek olarak dördüncü kez kitap desteği sağladıklarını belirtti. Okulların yaz tatiline gireceğini ve bu tatilde çocukların bol bol kitap okuyacağını vurgulayan Güler, diğer köy okullarına da kısa sürede gitmeyi planladıklarını söyledi. Kitap sayısını Eskişehir'in alan kodu olan 222'ye uygun seçtiklerini ifade eden Güler, desteklerle kitap sayısını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Okulda eğitim gören öğrenciler ise kitapların kendilerini mutlu ettiğini söylediler ve motosikletli üyelere teşekkür ettiler. Berat Demirtaş, motor derneğiyle ilgili kitapları da sevdiğini belirtirken, Yıldırım Hekmen, motorların kendisini heyecanlandırdığını ifade etti.

Etkinlik, öğretmenler ve motosiklet derneği üyelerinin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.