Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'deki 222 Eskişehir Motosiklet Derneği üyeleri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Gündüzler Mahallesi'ndeki bir ilkokul ve ortaokula kitap desteğinde bulundu. Toplam bin 222 adet kitap bağışının yapıldığı etkinlik, dernek üyeleri tarafından dördüncü kez gerçekleştirildi. Dernek temsilcileri, bu yardımı bir gelenek haline getirerek, köy okullarındaki kütüphanelere kitap bağışlarını devam ettirmeyi de planlıyor. Söz konusu etkinlik, dernek üyelerinin, yağmurda ve sele rağmen kütüphanelere uğramalarıyla gerçekleşti. Kitapların teslim edildiği okullarda dernek üyeleri, öğrenciler ve öğretmenlerle birlikte İstiklal Marşı okudu.

Motosiklet Derneği Başkanı Gürkan Güler, yaptığı açıklamada kitap bağışının önemine vurgu yaptı ve bin 222 adet kitabın kendilerinde biriktirdikleri kadarıyla köy okullarının kütüphanelerine destek amacıyla götürdüklerini belirtti. Başkan Güler, dernek üyeleri ve motorcu arkadaşlarıyla birlikte başka köy okullarında daha kitap bağışı yapacaklarını söyledi ve kitap sayısını artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kütüphanelerdeki kitapların kendilerini mutlu ettiğini ifade eden öğrenciler, motosikletli abilerine teşekkürlerini iletti. Anlamlı etkinlik, öğretmenler ve motosiklet derneği üyelerinin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.