Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar'da "3. Karahisar Modifiyeli Araçlar Festivali" gerçekleştirildi. Festival, belediye başkanı Mehmet Zeybek'in ev sahipliğinde Türkiye'nin dört bir yanından 2 bin 500 modifiye araç tutkununun katılımı ile Motor Sporları Merkezinde gerçekleşti. Festivale katkılarından dolayı Afyonkarahisar Modifiyeli Araçlar Dernek Başkanı Özkan Ortaç tarafından belediye başkanı Zeybek'e plaket takdim edildi.

İki gün süren festivalin ilk gününde modifiyeli araç tutkunları, birbirleriyle tanışıp ses sistemlerini tanıttılar ve dj performanslarıyla eğlendiler. Festivalde, belediye başkanı Zeybek ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven de yer aldılar. Yerli ve milli gururumuz TOGG'un da katılımıyla festivalde drift heyecanı doruğa çıktı. Başkan Zeybek ve Milletvekili Yurdunuseven drift araçlarına binerken, pilotlar Örge Pamukçu ve Abbas Çimen gösteri yaptılar ve nefesler tutuldu.

Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen belediye başkanı Zeybek, festivalin beklenenden çok daha fazla katılım gördüğünü belirtti. Başkan Zeybek, gençlerin taleplerine her zaman yanıt verdiklerini söyledi ve drift tutkunlarını ağırlamanın büyük bir onur olduğunu dile getirdi. Şehri festivaller şehri haline getirmek için çalıştıklarını belirten Zeybek, gastronomi, Baba Çocuk, KaravanFest ve Dünya Motokros Şampiyonası gibi yedi farklı uluslararası festival düzenlediklerini ifade etti.