Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'ın Gazi Mahallesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada yaşananlar kan dondurdu. D.Y. isimli şahsın, 10 bin TL borç aldığı F.A. ödeme gününde borcunu ödemediği için D.Y.'yi darp etti. Bunun üzerine D.Y.'nin ağabeyi A.Y. konuyu konuşmak için randevulaştığı F.A.'nın üzerine pompalı tüfekle ateş açtı. Ancak çıkan arbedede eline geçirdiği tüfekle kendisini vuran F.A. da üzerine ateş açtı. Sokak ortasında yaşanan olayda F.A., A.Y. ve E.S. hafif şekilde yaralandılar.

Bölge sakinlerinin haber vermesi üzerine polis ve 112 Acil servis ekipleri olay yerine sevk edildi. F.A. ve A.Y. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, diğer yaralı E.S. ise özel bir hastaneye kendi aracı ile gitti. Polis, olayda kullanılan pompalı tüfek ile bir bıçak ele geçirdi.

Olayın detaylı bir incelemesi yapılırken, açılan ateş sonucu park halindeki 3 aracın zarar gördüğü tespit edildi. Yaralanan F.A. ile A.Y.'nin tedavilerinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınacağı belirtildi.