Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde polis, uyuşturucuyla mücadele amacıyla çalışmalarına devam etmektedir. Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yürütmüş olduğu bu çalışmalar sonucunda, ilçe dışından uyuşturucu sokmak isteyen 2 şüpheli yakalanmıştır.

Gediz'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan H.G. ve M.K. isimli şahıslara operasyon düzenlenmiştir. Bu operasyon sonucunda şahısların üzerinde 3 gram kokain, 13 adet sentetik ecza maddesi ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan payp ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheliler daha sonra polis tarafından gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmiştir. Mahkeme tarafından verilen karar doğrultusunda şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadeleye yönelik çalışmalarına devam etmektedir.