Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yağışların azalmaya başlamasıyla birlikte sifon limonatacıların işleri arttı. Güneşli havalarda vatandaşlar tercih ettikleri limonata ve portakal suyuna geri döndü. Nar suyunun yerini alan limonatanın yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte yoğun ilgi gördüğü belirtiliyor. Ancak vatandaşlar tedbiri elden bırakmayarak içeceklerinin ılık olmasını tercih ediyorlar.

Eskişehir'de sifon limonatacısı olan Semra Satır, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte işlerinin arttığını söylüyor. Portakal suyunun her mevsimde tüketildiğini ve bağışıklık sistemi açısından önemli olduğunu ifade eden Satır, havalar sıcak olduğunda işlerinin arttığını, soğuk ve yağışlı olduğunda ise normal olarak düştüğünü söylüyor. Yağışların azalması işlerine olumlu yansıdı ve sıcak servislere de başlamayı planlıyorlar. Nar suyunun yerini alan limonatanın her iki mevsimde de talep gördüğü ve portakal suyunun da C vitamini açısından faydalı olduğu belirtiliyor.