ZEYBEK BAŞKAN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

ZEYBEK BAŞKAN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’ın muhtelif yerlerinde devam eden yatırımları inceledi. Başkanımız Mehmet Zeybek’e Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner, Benol Kaplan ve Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu eşlik etti.

2. KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNE SICAK ASFALT

Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek, 2. Küçük Sanayi Sitesi, Rahvan At Pisti, Milli Birlik Caddesi ve teleferik şantiye alanını ziyaret etti. Saha incelemesine 2. Küçük Sanayi Sitesi’nden başlayan Başkanımız, burada yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde takip etti.



YAKLAŞIK 3 BİN TON ASFALT DÖKÜLDÜ

Ekiplerden bilgi alan Zeybek Başkan açıklamasında; “ Sitede bozulan yolları yeniden yapıyoruz. Arkadaşlarımız alt yapı ve menfez çalışmalarını yaptı. Balıksırtı tekniği ile asfaltlama yapılıyor. Bu bölgeyi Afyon’a yakışır hale getirmeye çalışıyoruz. Siteye şimdiye kadar yaklaşık 3 bin ton asfalt döküldü” dedi. Başkanımızın ziyaretine eşlik eden 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Halil Acar’da teşekkür ederek; “Başkanımızdan Allah razı olsun. Yollarımız kötü durumdaydı. Başkanımız sayesinde yollar yenileniyor, esnaf olarak memnunuz” dedi.

SİTE ESNAFI HİZMETTEN MEMNUN

Zeybek Başkan sanayi sitesi esnafını da ziyaret etti, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaflar “yollarımız güzel oldu” diyerek Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.

RAHVAN AT PİSTİ PROJESİNE İNCELEME GEZİSİ

İkinci ziyaret durağı Rahvan At Pisti olan Başkanımız Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcılarımız ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Padok alanı, tribün ve bakım barınma alanını hakkında bilgiler aldı. Afyonkarahisar’ımıza yeni bir yatırım daha kazandırıyoruz diyen Zeybek Başkan Rahvan At Pisti’ndeki son durumu aktardı.

“KISA ZAMANDA HİZMETE ALACAĞIZ”

Pistte yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler veren Zeybek Başkan; “ Başkan Yardımcılarımız ve ekip arkadaşlarımız ile yapılan yatırımları inceliyoruz. Rahvan At Pisti’nde yağışlardan dolayı çalışmalar aksadı. Atların konaklayacağı alan ve seyislerin kalabileceği mekânlar tamamlandı. Menej dediğimiz atların bulunacağı alanlarda ve tribünlerin koltuk montajı devam ediyor. Çevre düzenlemesi de yapılarak en kısa sürede burayı hizmete almayı düşünüyoruz. Rahvan At Federasyonu, Türkiye Şampiyonasının Afyon’da yapılacağının sözünü verdi. Federasyonun istediği şartlarda yapılan tek pist burası. Yıl boyunca vatandaşlarımız burada vakit geçirebilecek. İçinde farklı bir amaçla ikinci bir pisti yaparak motor sporlarının başka bir versiyonunu hizmete almış olacağız. Ayrıca güreş müsabakaları ve atlı cirit sporu da yapılabilecek. Afyonkarahisar’a farklı bir spor yatırımı kazandırmış olacağız. Rahvan At Pistimiz Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

MİLLİ BİRLİK CADDESİ’NDE KALDIRIMLAR YENİLENECEK

Fen İşleri Müdürlüğümüzce Milli Birlik Caddesinde yapılacak kaldırım çalışmaları öncesi saha incelemesi yapan Başkanımızın bir sonraki durağı Mecidiye oldu. Fen işleri Müdürü Onur Sadioğlu ve ekibi ile birlikte yapılması planlanan parke taşı döşeme işi hakkında istişarelerde bulundu. Zeybek Başkan, yeni kaldırım yatırımının kısa zamanda başlayacağını belirtti. Burada esnaf ve vatandaşlar ile de bir araya gelen Başkanımız Mehmet Zeybek sohbet etti, talep ve önerileri aldı. Cadde üzerinde bulunan dükkânları ziyaret ederek hemşehrileri ile kucaklaştı.



TELEFERİK ALT İSTASYONDA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Başkanımızın son ziyaret durağı ise teleferik alanı oldu. Şantiye sahasını ziyaret etti, ekiplerden bilgi aldı. Alt istasyonda devam eden sosyal tesislerin inşa çalışmalarını kontrol etti. Saha çalışanlarına kolaylıklar dileyen Başkanımız Mehmet Zeybek, işçilerle çay molasında buluştu, sohbet etti.