Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesine bir kurban bağışında bulundu. Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun, Vali Kızılkaya'yı makamında kabul etti ve kurban bağışı kampanyası hakkında bilgi verdi. Vali Kızılkaya, kurban bağışında bulunarak destek oldu.

Uzun, her yıl dünya genelinde milyonlarca kişiye ulaşan Türk Kızılay Vekaletle Kurban Bağışı Kampanyası'nın bu yıl da hızlı başladığını belirtti. Kampanya kapsamında, 147 ülkede milyonlarca kişiye yardım eli uzatıldığını ve vekâletle kurban bağış bedelinin yurt içinde 5 bin 950 TL, yurt dışında ise 2 bin 650 TL olduğunu söyledi.

Uzun, "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" diyerek iyilik yarışı çalışmalarının bir kısmının daha başladığını ifade etti. Vali Kızılkaya'nın bağışı, diğer insanlara örnek olacak ve daha fazla ihtiyaç sahibine yardım edilmesine yardımcı olacak.

Bu bağış, Türk Kızılay'ının amaçlarına uygun olarak, yurt içi ve yurt dışındaki ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek için kullanılacak.