Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Okul Sporları çerçevesinde düzenlenen ve 51 takım ile bin sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Kriket Gençler Türkiye Şampiyonası müsabakaları tamamlandı. Gaziantep Nizip Spor Lisesi kızlar kategorisinde birinci olurken, erkeklerde ise birincilik Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Lisesi'nin oldu.

Tüm Türkiye'den gelen genç sporcular, şampiyonada ödül almak için kıyasıya mücadele ettiler. Şampiyona, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Müsabakalar sonucunda dereceye giren sporculara ödülleri törenle takdim edildi. Kupa ve madalyalar, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Kriket Federasyonu As Başkanı Hasan Sabit Alta ve Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi.

Kriket Federasyonu As Başkanı Hasan Sabit Alta, Türkiye'nin kriket sporunda daha da ilerlemesi için çalışmalarının devam edeceğini belirterek, gençlerin sporu sevmelerini ve aktif olarak yapmalarını teşvik etmenin önemine vurgu yaptı.