Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş., ikincisi düzenlenen proje pazarı çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında düzenlenen 1. Arge Proje Pazarı'nda, üç ayrı kategoride 114 proje yer alırken, etkinliğe birçok şehirden katılım oldu. Yoğun ilgi üzerine bu yıl da 14-15 Aralık 2023 tarihlerinde II. Proje Pazarı Etkinliği düzenlenecek. Etkinlik için hazırlıklar, Rektör Prof. Dr. Kazım Uysal'ın ve Kütahya'daki sponsor sanayi kuruluşlarının destekleriyle sürdürülüyor.

DPÜ TTO A.Ş. Koordinatörü Prof. Dr. Ersan Öz, konu hakkında yaptığı açıklamada "Liseler, üniversiteler ve arge-tasarım merkezleri kategorilerinde çok değerli proje başvuruları olacağını biliyoruz. Kütahya ve tüm Türkiye'den başvurular bekliyoruz. Her kategoride ayrı ayrı olmak üzere birinciye 12 Bin TL, ikincilere 9 Bin TL ve üçüncülere 7 Bin TL para ödülü yanı sıra Kütahya Dumlupınar Üniversitemizin de ortağı olduğu Teknokent kuluçka merkezinde çalışma imkanı da vereceğiz" sözlerini kaydetti.

Proje Pazarı Organizasyon Komitesi Başkanı ve DPÜ TTO A.Ş. Koordinatörü olan Prof. Dr. Ersan Öz'ün yanı sıra Proje Pazarı Organizasyon Ekibi Başkanı Prof. Dr. Fatih Şen ve uzman Bayram Erol, etkinliğin tanıtımı için Kütahya'daki liseleri ziyaret etti. Öğrencilerin sorularını cevaplandıran ekip, proje pazarı etkinliğinin öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını belirtti. Öğrencilerin, fikirleri ve projeleriyle proje pazarı etkinliğe katılmalarının önemine değinildi.