Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bilecik Belediyesi, Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi'nin fuaye alanında yer alan Kitap Kafe'yi açtı. Yazar Ahmet Ümit'in de katıldığı Bilecik Kitap Günleri'nde birçok yazar okuyucularıyla buluştu. Kitap Kafe, okuma alanları, ders çalışma bölümleri, ikram ve dinlenme alanlarıyla üniversite öğrencilerine hizmet verecek şekilde tasarlanmış. Kitap günleri boyunca çekilişle şanslı okurlara 2 bisiklet, 2 dünya klasik eserleri ve 500 TL'lik hediye çeki verildi. Açılış programında yazarlar, okuyucuları için kitaplarını imzalayarak, fotoğraf çektirdi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Kitap Kafe'nin Bilecik'in kültür ve sanat hayatına renk katacağını söyleyerek, "Kitap kafemiz hem bir dinlenme hem de kültür merkezi halini alacak" dedi. Subaşı ayrıca kitap kafenin mimari tasarımından imalatına kadar çalışmaların Bilecik Belediyesi çalışanları tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

Yazar Ahmet Ümit, Bilecik'teki bu anlamlı çalışmanın bir parçası olduğu için mutlu olduğunu belirtti. Ümit, "Böyle güzel bir eseri şehre kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Ben de bir yazar olarak kitap üreten birisi olarak çok mutlu oldum bu güzel eser dolayısıyla" dedi.