Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de Jandarma Hava Grup Komutanlığı, trafik denetimlerinde kullanılmak üzere 'Cayrokopter' adlı hava aracını bünyesine kattı. Bu araçla yapılan trafik denetimleriyle, hatalı sürücüler tespit edilerek trafik kazalarının en aza indirilmesi, vatandaşın can ve mal güvenliğinin korunması ve sağlıklı bir seyahat imkanı sağlanması amaçlanmaktadır.

Eskişehir-Seyitgazi kara yolundaki jandarma trafik kontrol noktasında gerçekleştirilen denetimde, toplamda 296 araç kontrol edildi. Emniyet kemeri takmayan, muayenesi ve sigortası eksik olan, hatalı sollama yapan, yüklemek kurallarına uymayan 15 araç sürücüsüne toplamda 19 bin 873 TL idari para cezası kesildi.

Jandarma Hava Grup Komutanlığı'nın bu teknolojik yeniliği sayesinde yapılan denetimler, trafik güvenliği açısından etkili sonuçlar verdi. Bu türden denetimlerin devam edeceği ve hatalı sürücülerin tespit edilerek cezalandırılacağı belirtildi.