Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik'te gerçekleştirilen Eğitim Şenliği, depremzede vatandaşların yararına hayır çarşısı kurarak farkındalık oluşturdu. Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, iki gün boyunca sürdü. Şenlik kapsamında, depremzedeler için bir hayır çarşısı kuruldu. Okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler tarafından hazırlanan ürünler, Pazaryeri Hükümet Konağı yanındaki stantlarda satışa sunuldu. İlçe halkı, yoğun ilgi göstererek satın aldı. Elde edilen gelirler, depremzede vatandaşların ihtiyaçları için kullanılmak üzere bağışlandı.

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Eğitim Şenliği'nde yaptığı konuşmada "Bu eğitim şenliği neticesinde elde edilen gelirler depremzede kardeşlerimize, oradaki öğrencilerimizin ihtiyaçları için harcanmak üzere bağışlanacak" ifadelerini kullandı. Kendisinin deprem sonrası yaşanan acıları dile getiren Vali Kızılkaya, Türkiye'nin asrın felaketini hep birlikte aştığını belirtti.

Eğitim Şenliği, öğrencilerin tiyatro gösterisi, halk oyunları ve müzik dinletisi ile renklendi. Ayrıca, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Kaymakam Ferhat Altay, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci ve Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Vekili Tahsin tarafından açılışı yapılan hayır çarşısı, depremzede vatandaşların yararına önemli bir faaliyetti.