Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri 7 Temmuz 2023 Cuma günü gerçekleştirilecek. Seçim günü oy kullanma süreci saat 09:30'da başlayacak ve saat 16:30'da sona erecektir. Adaylık için başvurular 03.07.2023 Pazartesi gününden itibaren kabul edilecek ve başvuruların alımına ilişkin süre 05.07.2023 Çarşamba günü sona erecektir. Tüm sigorta acenteleri, faaliyet gösterdikleri ilde bulunan İl Odası tarafından gerçekleştirilecek seçimde oy kullanabilecek ve talep etmeleri halinde il delegeliği için adaylık başvurusunda bulunabileceklerdir.

Oylama için kesinleşen seçmen listesinde yer alan sigorta acenteleri, İl Odası tarafından gerçekleştirilecek seçimde oy kullanabileceklerdir. İlgili Oda, Esaslar'a uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin bilgileri içeren listeyi 6 Temmuz 2023 tarihinde asarak ve internet sitelerinde yayımlayarak seçim sonuna kadar ilan edecektir. Seçmen listelerine Birliğimizin http://www.sigorta.org.tr adresli internet sitesinden 7 Haziran 2023 tarihi itibariyle ulaşılabilecek olup, ilgili Odaların gerekli işlemleri yapmaları gerekmektedir.

Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar kapsamında düzenlenen İl Delegeliği Seçimleri için tüm detaylar, birlik tarafından sunulan seçmen listesi ve seçim takvimiyle belirlenmiştir.