Gözden kaçırmayın

2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bugün bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar tahmin ediliyor. Özellikle öğle saatlerinden itibaren Afyonkarahisar, Uşak ve Denizli'nin doğu kısımlarında kuvvetli yağışların olabileceği uyarısı yapıldı.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi beklenen rüzgarlar da dikkatle takip edilmeli.

Özellikle Afyonkarahisar ve çevresi, Denizli'nin doğusu ve Uşak'ta yine kuvvetli yağışların olabileceği uyarısı yapıldı. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olmaları öneriliyor.

Afyonkarahisar, Başmakçı, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dazkırı, Dinar, Emirdağ, Evciler, Hocalar, İscehisar, İhsaniye, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ve Sultandağı ilçelerinde ise parçalı ve çok bulutlu hava ile aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Yerel halk ve ziyaretçiler, bu uyarıları dikkate alarak gereken tedbirleri almalı.