Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Valiliği himayelerinde, Zafer Kalkınma Ajansı koordinasyonu ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) destekleriyle Afyonkarahisar'da düzenlenecek olan Foto Safari Etkinliği, 16-18 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe, doğa, tarih, kültür ve gastronomi konularında uzman sosyal medya içerik üreticileri davet edilmiştir. Doğa teması kapsamında etkinlikte haşhaş, lavanta, gül bahçeleri, Eber Gölü, Kırkgöz Köprüsü, Sandıklı Akdağ Tabiat Parkı gibi doğal güzellikler ziyaret edilecekken; Tarih temasıyla Ulu Cami, Mevlevihane, Afyonkarahisar Kalesi ve Tarihi Konaklar ziyaret edilecektir.

Kültür teması kapsamında ise Frig Vadileri ziyaret edilerek içerikler üretilecek. Ayrıca, gastronomi temasıyla birlikte Afyonkarahisar'ın coğrafi işaretli 10 yöresel ürünü de sergilenecektir. Etkinliğe katılanlar, ayrıca alanında özgün üretici ve şeflerle buluşarak Ürün Fotoğraflama Eğitimi alma fırsatı da yakalayacaklardır.