Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin iştiraklerinden biri olan Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş.'nin Olağan Genel Kurulu, M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser de Genel Kurul'a katıldı. Genel Kurul'da, Arif Parmaksız yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi ve Hüsnü Serteser, Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu'na seçildi. Serteser, Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız'a teşekkür etti. Serteser, daha önce TOBB Genel İdare Kurulu Üyeliği ve KOSGEB Genel Kurulu'nda TOBB temsili görevini sürdürdü ve OSBÜK Yüksek Koordinasyon Kurulu'na seçildi.

Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. (GTİ), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile 137 Oda ve Borsa tarafından ortaklaşa kuruldu. Şirket, "Yap-İşlet-Devret" modeli çerçevesinde sınır kapılarını modernize ediyor. GTİ A.Ş., Habur, Cilvegözü, Sarp, Hamzabeyli, Kapıkule ve Nusaybin sınır kapılarının yeniden yapımını hızla tamamlayarak idari ve ticari binalar, giriş-çıkış kontrol üniteleri, arama hangarları, kaçak eşya depoları, peronlar, kantarlar, sosyal tesisler, TIR park alanları inşa etti. Şirket ayrıca, X-Ray araç tarama sistemleri, kartlı geçiş sistemleri, kapalı devre kamera ve güvenlik sistemleri de uygulayarak dünyada örnek gösterildi. "Yap-İşlet-Devret" modeli ile kara sınır kapılarının modernizasyonunun Türkiye'de ve dünyada ilk ve tek uygulayıcısı olan GTİ A.Ş., projelerine Türkiye'deki diğer sınır kapıları ile hız kazandırıyor.