Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Afyonkarahisar ve çevresinde hava durumuyla ilgili güncel bilgiler şöyle; Sabah saatlerinde bölge genelinde çok bulutlu bir hava hakim olacak. Ancak gün içerisinde bu durum parçalı bulutlu şekline dönüşecek. Hava sıcaklıkları genel olarak 2 ila 4 derece artacak. Ayrıca rüzgar batı yönlerden hafif kuvvette esecek.

Afyonkarahisar merkezde hava durumu çok bulutlu olacak ve maksimum sıcaklık 26 derece olacak. Başmakçı ilçesinde ve Dazkırı ilçesinde de hava durumu benzer şekilde çok bulutlu olacak ancak sıcaklık değerleri sırasıyla 28 ve 27 derece olacak.

Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Dinar, Emirdağ, Evciler, İscehisar, İhsaniye, Kızılören, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ve Sultandağı ilçelerinde de hava durumu çok bulutlu olacak ve maksimum sıcaklık değerleri sırasıyla 25-26 derece arasında olacak.

Yerel halkın ve ziyaretçilerin bu hava tahminleri çerçevesinde planlarını yapmaları önerilir.