Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirspor Kadın Futbol Takımı, TFF Kadınlar 3. Lig Play Off Çeyrek Final maçında Sancaktepe Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaştı. Maçın normal süresi 1-1 sona ererken uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmadı ve müsabaka seri penaltı atışlarına kaldı. Penaltı atışları sonucunda rakibine 5-4 mağlup olan Eskişehirspor, böylece TFF 3. Lig'de sezonu sonlandırdı.

Bursa Veysel Karani Sahası'nda oynanan maçta her iki takım da gol atarken, karşılaşmanın normal süresi beraberlikle tamamlandı. Uzatma dakikalarında da herhangi bir gol olmayınca mücadele penaltı atışlarına kaldı. Sonuçta Sancaktepe Belediye Gençlik ve Spor, penaltı atışları sonucunda Eskişehirspor'u 5-4 mağlup etti.

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde TFF Kadınlar 3. Lig ile ilgili olarak yapılan açıklamada, 2022-2023 sezonu sonu itibariyle Kadınlar 2. Ligi'nde gruplarını son sırada tamamlayan 3 takım ile Kadınlar 3. Ligi Play-Off müsabakaları sonucu elenen 35 takım olmak üzere toplam 38 takım arasında 2023-2024 sezonu başlamadan önce play-in müsabakaları oynatılarak 2023-2024 sezonunda Kadınlar 2. Ligi'ne dahil edilecek 13 takımın belirleneceği duyurulmuştu.