Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Kurban Bayramı'na sadece kısa bir süre kala, Eskişehir'deki esnaflar beklenen satış hareketliliğini henüz göremediler. Şeker ve kuruyemiş satışlarında beklenen artış henüz gerçekleşmedi. Ancak esnaflar, vatandaşların maaş günlerini beklediklerini ifade ediyorlar.
Eskişehir Hamamyolu bölgesinde esnaflık yapan Recai Polat, şeker ve kuruyemiş satışlarındaki hareketliliğin düşük olduğuna dikkat çekti. Polat, vatandaşların bütçelerine uygun şekerleri bulup aldıklarını ancak henüz maaşlarını ve ikramiyelerini beklediklerini söyledi. Polat, şeker satışlarının her bayramda genellikle arttığını, ayrıca Eskişehir'in meşhur ürünü olan yer fıstığının da bu bayramda yine satılacağını ifade etti. Kuruyemiş satışlarının ise past bayramlarında daha yoğun olduğunu belirtti.
Esnaflar, şimdilik beklentilerinin yüksek olduğunu ve vatandaşların ödemelerini aldıktan sonra satışların artacağını umuyorlar.