Gözden kaçırmayın

Anadolu Üniversitesi Anadolu Üniversitesi "Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı" ile Gençlere Destek Sunuyor

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, üretim, standardizasyon ve iş güvenliği tatbikatlarını tamamladı. Hizmet içi eğitim programı kapsamında düzenlenen tatbikatlar, üretimde kalite ve verimliliği artırmak ve 2023 yılı üretim hedeflerine ulaşmak amacıyla gerçekleştirildi. Tatbikatlar sırasında uygulamalar yapıldı ve merak edilen konular hakkında fikir alışverişi yapıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 7 Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen tatbikatlara çok sayıda yetkili ve çalışan katıldı. Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Bölge Müdür Yardımcısı Savaş Ünle, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Mükremin Uçarcı, Orman İşletme Müdürleri, İşletme Müdür Yardımcıları, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü Mühendisi, İşletme Şefleri, Orman Muhafaza Memurları ve üretim işçileri etkinliklere katılım gösterdi.

Uygulamalı tatbikatlarda, iş ve işçi güvenliği, damga yönetmeliği, üretim ve standardizasyon, dikili satış işlemleri konuları işletme pazarlama şube müdürü Mükremin Uçarcı ve Orman Mühendisi Azmet Başar Kavcin tarafından katılımcılara aktarıldı.

Bu tatbikatlar sayesinde Kütahya ormanları daha güvenli ve verimli bir şekilde yönetilecek, 2023 yılı hedefleri gerçekleştirilecektir.