Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, durdurulan bir kamyonda yapılan aramada 500 bin adet dolu makaron ele geçirildi. Yapılan aramada bulunan makaronların piyasa değerinin oldukça yüksek olduğu belirtiliyor. Kamyonun durdurulmasına neden olan bilginin ise polis istihbarat birimleri tarafından alındığı öğrenildi.



İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyon sonucunda, Çay ilçesi girişinde durdurulan kamyonet içerisinde detaylı bir arama gerçekleştirildi. Kamyonda yapılan aramada koliler içerisinde 500 bin adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.



500 bin adetin oldukça yüksek bir miktar olduğu değerlendirilirken, olayın ardından kamyonetin sürücüsü olan Ü.M. gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.