Gözden kaçırmayın

AK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'daAK Parti Türkiye Buluşmaları Programıyla Afyonkarahisar'da

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz ile bir ziyaret gerçekleştirdi. AKSA Doğalgaz Grup Başkanı Yaşar Aslan da bu ziyarete katıldı. Milletvekili Özkaya, planlanan ve devam eden yatırımları ele almak üzere bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Afyonkarahisar'ın tüm beldelerine doğalgaz ulaştırılacağını ifade eden Milletvekili Özkaya, il merkezi ve 14 ilçede doğalgaz kullanımının devam ettiğini, ancak bazı yerlerde eksikliklerin olduğunu kaydetti. Bu eksiklikleri gidermek için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Özkaya, Bayat, Kızılören ve Hocalar ilçelerinde doğalgaz çalışmalarını başlatacaklarını belirtti. Ayrıca 3-4 yıl içinde beldelerde de doğalgaz kullanımını sağlayacaklarını sözlerine ekledi.

Milletvekili Özkaya, şehirlerindeki doğalgaz taleplerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda Afyonkarahisar'ın daha ileri bir seviyeye çıkacağını belirtti. Son olarak, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz'a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.