Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi, 2022-2023 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayarak okullarında birinci olan 29 öğrenciyi ödüllendirdi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, 12. sınıf öğrencilerini kahvaltıda ağırlayarak okul birincileri için Devrane Kafe'de ödül töreni düzenledi. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, öğretmenler, idareciler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, YKS sınavı öncesinde öğrencilere moral vermek ve başarıyı ödüllendirmek için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtti ve şehirleri ve gelecek nesilleri için çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Programda, Kamil Miras Anadolu Lisesi'nden Meryem Yılmaz, arkadaşları adına bir konuşma yaparak desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, okul idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, Zeybek Başkan'ın her zaman yanlarında olduğunu vurgulayarak, eğitime maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'e teşekkür etti. Başkan Zeybek ise eğitime olan desteklerinin artarak devam ettiğine dair vurgu yaparak, okul birincisi öğrencilere moral ve motivasyon olması açısından maddi katkı ve kahvaltı programı düzenlediklerini söyledi. Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi ve protokol üyeleri, kurum müdürleri ve öğretmenler okul birincilerine hediyelerini takdim etti.

Tören, aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Okul birincisi öğrencilerin motivasyonunu artırmak ve başarılarını ödüllendirmek amacıyla Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in öncülüğünde düzenlenen bu güzel organizasyon, gençlere ilham verme ve onların geleceğine yönelik destek olma amacını taşıyordu. Bu tür çalışmaların devam etmesi, gençlerin daha başarılı ve üretken nesiller olarak yetişmelerine katkı sağlayacaktır.