Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Afyonkarahisar ve ilçelerinde bugün hava durumu parçalı çok bulutlu olacak. Öğle saatlerinden sonra ara sıra sağanak yağışlarla birlikte gök gürültüsü de beklenebilir. Sıcaklıkta herhangi bir değişiklik beklenmiyor ve rüzgar güneyli yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette esecek.

Afyonkarahisar Merkez'de en yüksek sıcaklık 27°C olacakken başka ilçelerde de hava durumu değişiklik gösterecek. Başmakçı 29°C, Bayat 26°C, Bolvadin 27°C, Çay 27°C, Çobanlar 27°C, Dazkırı 29°C, Dinar 28°C, Emirdağ 27°C, Evciler 29°C, Hocalar 25°C, İscehisar 27°C, İhsaniye 26°C, Kızılören 26°C, Sandıklı 28°C, Sinanpaşa 25°C, Şuhut 27°C ve Sultandağı 27°C olacak.

Hava durumu tahminine göre il genelindeki hava durumu gün boyunca benzer seyredecek. Öğle saatlerinden sonra ara sıra sağanak yağışlar ve gök gürültüleri beklenebilir. Sıcaklık 25-29°C arasında değişecek.

Hava durumu tahminlerinin göz önünde bulundurularak planlarınızı yapmanız ve olası sağanak yağışlara karşı tedbirli olmanız önerilir.