Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün yayımladığı hava tahmin raporuna göre, bugün Eskişehir ve çevre illerinde öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rapor Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından da doğrulandı. Bölgede parçalı ve az bulutlu bir hava hâkim olacak ancak zamanla parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Sıcaklıkta önemli bir değişiklik olmayacak. Rapor, yağışın yer seviyesi ile yüksek atmosferdeki sıcaklık farkından dolayı yerel olarak etkili olabileceği uyarısında da bulundu.

Bugün Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığı 34 derece olacak ve Sarıcakaya ve Mihalgazi ilçelerinde olması beklenirken, en düşük sıcaklık Mihalıççık ve Han ilçelerinde 25 derece olması bekleniyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü, raporunda rüzgârın güney ve batı yönlerden, Bursa'nın kıyı kesimlerinin kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette eseceğini tahmin etti.