Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, dün akşam saatlerinde meydana gelen bir trafik kazası sonucunda otomobil sürücüsü ağır yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaza, Yalvaç ilçesi Kaşaşağı Mahallesi Mezaraltı mevkiinde meydana geldi. Kaza anında Senirkent istikametinden Yalvaç istikametine seyir halinde olan 54 yaşındaki otomobil sürücüsü Bekir Yıldırım'ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda otomobil, önce refüje ardından da elektrik direğine çarptı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yıldırım ve otomobilde yolcu olarak bulunan Ö.G.'nin yaralandığını belirledi ve yaralılar ambulans ile Yalvaç Devlet Hastanesine nakledildi. Fakat Yıldırım'ın durumu ciddiydi ve ağır yaralı olarak Isparta Süleyman Demirel Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Ne yazık ki, yapılacak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmekten kurtulamadı.