Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Afyonkarahisar Belediyesi Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye'nin yerli ve milli gururu olan TOGG'u belediye filosuna dâhil ettikten sonra, Afyon sokaklarında TOGG şaşkınlığı ile sosyal medyada viral olan çocuklarla buluştu. Çocuklar, okul çıkışı evlerine gitmek üzereyken yanlarından TOGG geçerken şaşkınlıklarını gizleyemedi. Belediye Başkanı Zeybek'in makam aracı olarak kullandığı TOGG'u gören çocukların heyecanı cep telefonu kameralarına yansıdı ve sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı.

Video, çocuklar arasında ün kazandıktan sonra, Belediye Başkanı Zeybek çocuklara sürpriz yaptı ve TOGG ile şehir turu atma imkanı sundu. Başkan, çocukları önce makamında misafir etti, ardından da hediyeler vererek birlikte şehir turu attı. Çocuklar, direksiyon başına geçen başkanın yönelttikleri sorulara cevap vererek, keyifli bir gezintiye çıktılar.

Başkan Zeybek, TOGG turu sonunda çocukları evlerine kadar bıraktı ve sürprizini onlarla birlikte NO 03 kafede eğlenceli vakitler geçirerek tamamladı. Sürpriz, sokaktaki Afyonkarahisarlıların meraklı bakışları ile birlikte, dondurma ve pasta keyfi ile sona erdi. Başkan, çocukların ailelerine ve Afyonkarahisarlılara TOGG'u tanıtmak için büyük bir çaba sarf ederek, mutluluk dolu bir anı yaşattı.