Gözden kaçırmayın

Sinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyorSinanpaşa İlçe Başkanı Ender Oğuz Ameliyata Alındı, Sevenleri Şifa Dileklerini İletiyor

Ak Parti Sandıklı ilçe başkanı Osman Işık ve ilçe yönetimi, belediye başkanı Mustafa Çöl ve belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Sandıklı ilçe başkanı Osman Işık ve Belediye başkanı Mustafa Çöl, milletvekillerine hayırlı olsun dileklerini iletirken, milletvekilleri de Sandıklı heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Milletvekilleri, Sandıklı'nın dünyaya şifa dağıtan bir ilçe olduğunu vurgulayarak kalkınmanın da önemli bir konu olduğunu ifade ettiler. Sandıklı'nın Afyonkarahisar'ın en büyük ilçesi olduğunu hatırlatan milletvekilleri, bundan sonra da gerekli desteği alacağı mesajını verdi.

Milletvekilleri, bütün ilçelerde olduğu gibi Sandıklı ilçesi'nden gelen taleplere de öncelik verdiklerini belirterek, bundan sonraki dönemin Türkiye yüzyılı dönemi yükseliş dönemi olacağına dair mesajlar verdiler.