Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan yardımcısı Süleyman Karakuş ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay katıldı.

Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar il yönetim kurulu, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan yardımcısı Süleyman Karakuş ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Uluçay, partinin kuruluşundan bu yana geçen 20 yılı değerlendirdi. Uluçay, "Adalet ve Kalkınma Partisi, Türkiye'nin en büyük siyasi hareketidir. Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemize büyük hizmetler yaptık. Milletimizin teveccühü ve desteğiyle her seçimde birinci parti olduk. Afyonkarahisar'da da partimiz güçlü bir teşkilata sahiptir. İlçelerimizde, belde ve köylerimizde her zaman milletimizin yanındayız." dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Zeybek, "Belediyemiz, Afyonkarahisar'ın her noktasına hizmet götürüyor. Altyapıdan üstyapıya, kültürden spora, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda projelerimizi hayata geçiriyoruz. Belediyemiz, AK Parti'nin belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biridir." diye konuştu.

Toplantıda ayrıca, ilçe teşkilatlarının faaliyet raporları, gündemdeki siyasi gelişmeler ve önümüzdeki süreçte yapılacak etkinlikler görüşüldü.

Kaynak: