Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Belediye Kütahyaspor'un Olağanüstü Genel Kurulunda, yeni başkan seçimi yapıldı. Daha önceki yönetim kurulu, gelir-gider tablosu ve denetleme kurulu raporu delegeler tarafından ibra edildi. Tek listeyle seçime giren Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, oy birliğiyle Belediye Kütahyaspor'un yeni başkanı seçildi. Yeni başkan Abdullah Damcı, öncelikle kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür etti ve benden önceki 36 kulüp başkanına hayatta olanlara sağlık, ebediyete intihal edenlere de Allah'tan rahmet diledi.

Kütahya Belediyespor tarafından aktif olan 4 branşın bugün 16 branşa çıkartıldığını ve yaklaşık bin 700 lisanslı sporcusu olduğunu belirten Damcı, bundan sonra Belediye Kütahyaspor Futbol Kulübü olarak öncelikle geçmişten bir ders çıkaracaklarını söyledi. Yönetim kurulu toplantısında görev bölümünün yapılacağını ve kurumsal bir kimlikle, örgüt şeması çerçevesinde hiyerarşiyi kurarak, altyapıya önem vererek hareket edeceklerini ifade etti.

Abdullah Damcı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu Murat Arık, Ertuğrul Cevahir, İsmail Şen, Memiş Özüş, M. Erdem Özdoğan, Selim Kaplan, Emirhan Osal, Mehmet Akkaya, Uğur Şahan, Bilal Yurttaş, Kerem Sülün, Yasin Uçar, Behçet Türkkan, Osman Ertan, Emirhan Bilgen, Ömer Kaçan, Selçuk Aşan ve Osman Altınkaya'dan oluşuyor. Yeni başkanın, kulübün tarihindeki 57 yıllık geçmişiyle birlikte, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'a verdikleri destek ve yaptıkları yeniliklerle Kütahya'da spora verilen önemi vurgulaması dikkat çekti.