Afyonkarahisar ve çevresinde parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor

Gözden kaçırmayın

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret EttiDiyanet İşleri Başkanlığı Hac Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan ve Baş Müfettiş Murat Alkan Yerel Müftülüğü Ziyaret Etti

Yerel olarak sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir. Hava sıcaklığı 1 ila 3 derece artacak ve rüzgar kuzey ve kuzeybatı yönlerinden orta kuvvette esecek.

Afyonkarahisar merkez, Bayat, Bolvadin, Çay, Çobanlar, Emirdağ, Hocalar, İscehisar, İhsaniye, Sandıklı, Sinanpaşa, Şuhut ve Sultandağı ilçelerinde de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Bu ilçelerde de yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olma ihtimali yüksek. Sıcaklık ise 21 ila 23 derece arasında olacak.

Başmakçı, Dazkırı, Dinar, Evciler ve Kızılören ilçelerinde de hava parçalı ve çok bulutlu olacak. Ancak bu ilçelerde yerel sağanak yağış beklenmiyor. En yüksek sıcaklıklar ise 22 ile 26 derece arasında değişecek.

Afyonkarahisar ve çevresinde yaşayanlar ile bölgeye seyahat etmeyi planlayanlar hava durumu tahminlerini dikkate alarak planlarını yapmalıdır.