Gözden kaçırmayın

İYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı GerçekleştirdiİYİ Parti, Liderliği Altında İl Başkanları İle Toplantı Gerçekleştirdi

Demiryolu hatlarında oluşan zararlı otlarla mücadele çerçevesinde Ankara, Eskişehir, Bilecik ve Sakarya il sınırlarındaki gar ve istasyonlar arasında ilaçlama yapılacağı bildirildi. Eskişehir Valiliği tarafından yayımlanan bir duyuruda, 19-27 Haziran tarihleri arasında yapılacak ilaçlama çalışmalarının insan ve hayvan sağlığı açısından tehlike oluşturabileceği vurgulandı. Belirtilen demiryolu hat kesimleri ile istasyonların çevresinde vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.



Ayrıca, ilaçlama yapılan sahalara yaklaşılmaması, hayvanların otlamaması, ot hasadı ve arıcılık faaliyetleri yapılmaması konusunda uyarı yapıldı. Eskişehir Valiliği'nin açıklamasına göre, ilaçlama yapılacak tarih ve güzergâhlar şöyle: 19-21 Haziran 2023 tarihleri arası Eskişehir - Ankara, 21-24 Haziran 2023 tarihleri arası Ankara - Konya, 24-27 Haziran tarihleri arası Ankara - Alifuatpaşa gar ve istasyonları arası.