Gözden kaçırmayın

2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi2024-2025 Üretim Sezonu için Devlet Destekli Tarım Sigortası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Bugün bölgede parçalı ve çok bulutlu hava beklentisi var. Afyonkarahisar çevresi ile Uşak'ın doğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışları bekleniyor. Hava sıcaklığındaki değişikliklerin pek önemli olmayacağı tahmin ediliyor ve rüzgarın genellikle kuzey yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Afyonkarahisar'daki ilçelerde hava durumu, ilçelere göre şöyle olacak; Afyonkarahisar, Bayat, Bolvadin, Çobanlar, Emirdağ, Hocalar, İscehisar ve İhsaniye ilçelerinde parçalı ve çok bulutlu hava hakim olacak ve yerel sağanak yağışları bekleniyor. Bu ilçelerde hava sıcaklığı 22 derece olacak. Yalnızca Bolvadin'de 23 derece bekleniyor.

Başmakçı, Çay, Dazkırı, Dinar, Evciler, Kızılören, Sandıklı, Şuhut ve Sultandağı ilçelerinde ise parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Başmakçı ve Sandıklı'da sıcaklık 24 derece olacak. Çay ve Kızılören'de 22, Dazkırı ve Dinar'da 25, Evciler'de 26, Şuhut'ta 23, Sultandağı'nda ise 22 derece olması bekleniyor.

Sinanpaşa'da ise parçalı ve çok bulutlu hava bekleniyor. Ayrıca yerel sağanak yağışı ve gök gürültülü sağanak yağışı bekleneni 21 derecelik bir hava sıcaklığı ile birlikte göreceğiz.