Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Moldovalı ziraat mühendisi Prof. Vıtalıı Gorokhıvskyı yaklaşık 10 yıl boyunca diz ağrısı sebebiyle zorluklar yaşadı. İstanbul'da geçirdiği başarılı bir operasyonun ardından tedavisini tamamlamak için Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne gitti. Burada uygulanan tedaviler sonrasında çektiği ağrılardan kurtulan Gorokhıvskyı, kısa bir sürede ayağını kıvırabilmeye ve yürümeye başladı.

Eskişehir Fizyomer Terapıa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Kurucusu ve Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir, Moldova'dan gelen ziraat mühendisi Prof. Vıtalıı Gorokhıvskyı'nın uzun yıllardır çektiği rahatsızlığı doğru tedavi ile kısa sürede iyileştirilebileceğini söyledi.

Gorokhıvskyı ise diz ağrılarının hayatını olumsuz yönde etkilediğini belirterek, Fizyomer'i araştırmaları sonucunda bulduğunu ve tedavi sonrasında rahatladığını ifade etti. Kendisine uygulanan tedavileri memnuniyetle karşıladığını belirten Gorokhıvskyı, sağlık hizmetini veren herkese teşekkür etti.

Bu başarılı tedavi öyküsü, Moldova'dan Türkiye'ye sağlık turizminin artmasına ve Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin önemini vurguluyor.