Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Kütahya Belediyesi Başkanı Alim Işık, Elektronik Denetleme Sistemi'nin (EDS) test çalışmalarını yerinde incelemek amacıyla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Işık, bayram sonunda gerekli onayların alınmasından sonra sistemin fiilen çalışmaya başlayacağını belirtti.

Kütahya Belediyesi, şehir içindeki trafiği daha güvenli ve hızlı hale getirmek için İl Emniyet Müdürlüğü ve diğer kurumlarla iş birliği yaparak Elektronik Denetleme Sistemi'ni hayata geçirdi. Bu sistem aracılığıyla sürücü hataları, özellikle yanlış park, kırmızı ışık ihlali ve hız ihlali denetlenecek.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Elektronik Denetleme Sistemi'nin test çalışmalarını yerinde gözlemlemek üzere 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret etti. Başkan Işık, Kütahya şehrinde kurulumu tamamlanan Elektronik Denetleme Sistemi'nin çıktılarını inceledi. Bir hafta boyunca devam edecek test süreci sonrasında yapılacak değerlendirmeler ışığında gerekli onaylar alınacak ve bayram sonrası sistemin fiilen çalışmaya başlayacağı açıklandı.

Elektronik Denetleme Sistemi, hız kontrolleri, yanlış park ve kırmızı ışık ihlallerinin belirlenmesi ve cezaların kesilmesi için kurulmuş bir sistemdir. Belediye Başkanı Alim Işık, bu sistemin bir vatandaşın canını kurtarmaya, trafik kazasını önlemeye ve maddi hasarı azaltmaya yardımcı olacağını belirtti. Işık, Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışanları ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, yüklenici firma çalışanları ve ilgili diğer kurum yetkililerine emekleri için teşekkür etti.