Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, hemşehrimiz olan AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve eski Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur'un Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevine atandığını bildirdi. Önsay, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiriyle Cantimur'un bu göreve getirildiğini söyledi. Önsay, "Sayın Cantimur'u tebrik ediyor, kendisine yeni görevinde Rabbim kolaylıklar versin diyorum" ifadelerini kullandı.

Abdullah Erdem Cantimur 1961 yılında Kütahya'nın Simav ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Kütahya İdari Bilimler Yüksek Okulu'nda tamamlayan Cantimur, 1980 yılında serbest mali müşavir olarak çalışmaya başladı. Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışan Cantimur, Kütahya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda dört dönem Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. Ayrıca, AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olan Cantimur, TBMM 22. Dönem'de Kütahya Milletvekili seçildi. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Cantimur, 61 ve 62. hükümetlerde Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev aldı.