Gözden kaçırmayın

Vakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret EttiVakıfbank Eskişehir Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Eskişehir Ticaret Odası Başkanını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi tarafından Kurban Bayramı öncesi yapılan çalışmalar kapsamında, kırsal ve merkez mahallelerde bulunan camilerde temizlik faaliyetleri gerçekleştiriliyor. Cami temizlikleri ekipler halinde gerçekleştirilirken, hem iç hem de dış alanlar temizleniyor. Bu çalışmalarla vatandaşların daha rahat bir ortamda ibadetlerini gerçekleştirmeleri hedefleniyor. Camilerdeki halılar, pencereler, avizeler gibi bütün alanlarda titiz bir temizlik süreci uygulanıyor.

İbadet edenler ve camileri kullanan din görevlileri de yapılan temizlik çalışmalarından son derece memnun kalıyor. Temizlik çalışmalarıyla birlikte camilerin daha hijyenik hale geldiği ve sağlıklı bir ortamda ibadetlerin gerçekleştirilmesine olanak sağlandığı belirtiliyor. Tepebaşı Belediyesi'nin bu çaba ve gayreti ise takdirle karşılanıyor.