Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Hisarcık Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir Kurban Bayramı geçirmeleri için 4 bin kurban atık poşeti dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçe genelinde kurbanlık atıkların poşetlenmesi, çevrenin korunması ve kötü kokuların önlenmesi için Belediye Zabıta ekipleri tarafından yaklaşan Kurban Bayramı öncesi 4 bin kurban atık poşeti dağıtıldığını belirtti. Başkan Çalışkan, vatandaşların sağlıklı ve huzur içinde bayram geçirebilmeleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını ve ilgili birimlerin bayram boyunca da sahada olacağını ifade etti.

Temiz bir çevre için atık poşetlerinin dağıtımının yapıldığına dikkat çeken Çalışkan, vatandaşlardan kurban kesimi sonrası atıkların poşetlere doldurularak ağzının kapalı olarak konteyner kenarlarına bırakılmasını istedi. Vatandaşların Kurban Bayramı'nı sevdikleriyle sağlıklı ve huzur içinde geçirmelerini dileyen Çalışkan, belediyenin Kurban Bayramı öncesi yaptığı hazırlıkların takdirle karşılandığını belirtti.

Dağıtılan kurban atık poşetleri ile çevreyi kirletmeden kurban atıklarının poşetleneceğini ifade eden vatandaşlar, belediyenin Kurban Bayramı öncesi yaptığı bu çalışmaları takdirle karşıladıklarını söyledi.